fbpx
preloader

Slide

Криейтив и дизайн

Нашата креативност е един
от най-ценните ни активи
left right
Animated Figure
illustration10_29

Защото знаем, че океанът от конкуренти е не просто огромен, но и неизмеримо дълбок, затова в ARTEXT прилагаме нестандартен подход в създаването на рекламата.

Изработваме реклами, които се различават от стереотипа и добре познатото. Използваме силата на грабващите визии и точното послание, за да превърнем всяка една рекламна активност в запомняща се и продаваща.

Правилното подреждане на текст и визия са ключови за възприятието на всеки един рекламен носител – от визитката до брошурата, от логото до рекламата в интернет или на билборд.

Добре избраните цветове от своя страна предизвикват различни целенасочени реакции у потребителите и именно това е причината техният правилен подбор да се превърне в основен елемент на добрата реклама

Статистиката сочи, че подходящите за съответния бизнес цветове:

  • Увеличават разпознаваемостта на бранда до 80%;
  • Увеличават читателите с до 40%;
  • Увеличават разбирането на посланието с до 73%;
  • Могат да бъдат до 85% причина хората да решат да закупят.

В работата си по рекламите ние не просто отразяваме богатото си въображение, но и използваме установени и доказани НЛП техники, които влияят върху възприятието на всеки човек.

Нашата креативност е един от най-ценните ни активи и посредством нея и богатия ни опит в криейтива и дизайна, успяваме да отличим всички наши клиенти.

Мнения на клиенти

Вижте какво нашите клиенти казват за нас

Имате Въпроси ?

Пишете ни и ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове

Екипът ни е на разположение да отговори на всичките ви въпроси.

Свържете се с нас чрез контактната форма по-долу и очаквайте обратна връзка до часове.