fbpx
preloader

За нас

Кои сме ние?

Екипът ни има едно голямо предимство – креативността. Благодарение на нея успяваме да отличим всичките си клиенти сред конкурентите им и да докажем, че да избягаш от „стандарта“ винаги е печеливш избор.

Създаваме иновативни и запомнящи се стратегии, с които осигуряваме едно по-различно пътуване в света на дигиталния маркетинг. Водени сме от страстта да работим усилено и да се възползваме максимално от модерните технологични решения, които се използват по целия свят.

За нас е радост да признаем, че създадохме екип от специалисти, не просто колеги, но и приятели, които със съвместни усилия изграждат доверие във всяка една марка. Фокусирани сме най-вече върху резултатите, но и върху добрите взаимоотношения. Защото знаем, че успехът е много по-близо, когато хванем приятелска ръка.

Защо да изберете нас ?

Предлагаме цялостни услуги за дигитален маркетинг, включително маркетинг на съдържание, маркетинг в социалните медии, изработка на уеб сайтове, SEO оптимизация, криейтив и дизайн концепции за реклама и копирайтинг услуги. Гарантираме на бизнеса иновативни решения и персонализирани стратегии, изработени въз основа на различните нужди и цели. Знаем, че постигането на тези цели е това, което движи бизнеса напред и вярваме, че успехът на нашите клиенти е най-доброто мерило за собственото ни представяне.
Нашите услуги

Услуги

Цялостен маркетинг

За по-добри резултати в социалните мрежи и извън тях

Криейтив и дизайн

За да се отличите в океана от конкуренти

Уеб сайтове и SEO

Защото вашето лице е вашият сайт

Копирайтинг

Подходящо съдържание за медии, пиар активности, уеб сайтове и реклама

Част от нашите клиенти

Екипът ни е на разположение да отговори на всичките ви въпроси.

Свържете се с нас чрез контактната форма по-долу и очаквайте обратна връзка до часове.